Нашият екип

Васил Василев

Управител

Управител на дружеството с основни ресори Финанси и Администрация. Завършил УНСС с бакалавърска степен МИО и с магистърска степен Финанси и успешно издържал трите нива на сертификационната програма по инвестиционен мениджмънт CFA Charterholder, придобивайки квалификацията през 2009г. Над 15 годишен опит в областта на управлението на търговски дружества, корпоративните финанси и инвестиционния мениджмънт. Натрупал професионалния си опит като управител и член на борда на директорите на няколко динамично развиващи се компании в областта на търговията и услугите. Владее английски, турски, руски и немски език

Калин Йорданов

Управляващ партньор

Управляващ партньор с ресор Търговска дейност. Завършил висше образование с бакалавърска степен Счетоводство и контрол и магистърска степен Инвестиционен мениджмънт. Притежава над 10 годишен опит в инвестиционния мениджмънт, корпоративни финанси и управление на активи, работейки на ръководни позиции в най-големите компании в бранша, както и в областта на търговията в едни от водещите компании в България за търговия на суровини. Владее английски и немски език.

Христо Райков

Ръководител Финансово – счетоводен отдел

Завършил Старопрестолна гимназия по икономика, гр. Велико Търново, специалност Счетоводна отчетност, и Университет за национално и световно стопанство, гр. София с магистърска степен. От 12 години работи усилено в сферата на счетоводството и данъчните консултации, с което натрупва много познания и опит и успява да допринесе за успешното развитие на отдела.