Дългосрочен наем

Когато бизнесът Ви иска!

Дългосрочен наем на автомобили

През последните 20 години българския автомобилен сектор претърпя редица промени и бурно развитие, като премина последователно през всички етапи на пазара, достигайки до сегашния момент, в който оперативният лизинг и дългосрочен наем постепенно се наложиха като най-гъвкавият начин за реализация и управлението на автопарка от луксозни автомобили в страната, по примера на развитите икономики в САЩ, Германия, Франция и Англия. Оперативният лизинг е специална форма на лизинг, която по същността си представлява класически дългосрочен наем за период от 12 до 60 месеца, при който месечните вноски се приемат за оперативни разходи и се изваждат от облагаемите доходи на Наемателите, като по този начин намаляват печалбата и позволяват да се ползват от значителни данъчни облекчения В края на лизинговия договор просто ни връщате автомобила и не се грижите за неговата последваща продажба и вторична реализация.

Всеки успешен и добре работещ бизнес има нужда от представителни автомобили, като с разрастването на бизнеса фирмите все повече се нуждаят от обновяване и увеличаване на автопарка си от луксозни автомобили. Нашите клиенти имат възможност да се докоснат и възползват от всички предимства на този доскоро недостатъчно познат начин за финансиране на автопарка от луксозни автомобили, обслужващи високия и среден мениджмънт на бизнеса.

Стандартната услуга по дългосрочен наем включва следните услуги:

  • Първоначална регистрация в КАТ
  • Платена застраховка Пълно Автокаско и Гражданска Отговорност

Нашите условия включват:

  • Фабрично нови автомобили БМВ, Мерцедес, Мини и Ауди с фабрична сервизна гаранция от 2 до 6 години за различните марки и модели.
  • Сертифицирани употребявани автомобили БМВ, Мерцедес, Мини, Ауди и Порше на възраст до 48 месеца от първа регистрация.
  • Стандартен срок на договора за наем между 12 и 60 месеца.
  • Ако не е договорено друго, стандартното ограничение на годишния пробег е 25 000 км.
  • При подписването на договора за наем е необходимо внасянето на гаранционен депозит, който служи като гаранция за точното изпълнение на договора и същият се приспада поетапно от всяка месечна вноска до пълното му приспадане в края на периода на договора за наем.
  • За всички издадени наемни вноски Наемодателят издава фактури с начислен ДДС, които за Наемателя подлежат на данъчен кредит съгласно Закона за ДДС.
  • Разходите, свързани с обслужването и поддръжката на автомобила, монтирането на алармени и защитни системи, данък МПС, смяна на сезонни гуми и други съпътстващи разходи за срока на договора за наем не са включени в месечните наемни вноски (освен ако не е уговорено друго в договора за наем). Тези разходи се заплащат допълнително и са за сметка на Наемателя при тяхното възникване.

За повече информация, свържете се с нас.