Нашият екип

Васил Василев

Изпълнителен директор

Изпълнителен директор на дружеството с основни ресори Финанси и Администрация. Завършил УНСС с бакалавърска степен МИО и с магистърска степен Финанси и успешно издържал трите нива на сертификационната програма по инвестиционен мениджмънт CFA Charterholder, придобивайки квалификацията през 2009г. Над 15 годишен опит в областта на управлението на търговски дружества, корпоративните финанси и инвестиционния мениджмънт. Натрупал професионалния си опит като управител и член на борда на директорите на няколко динамично развиващи се компании в областта на търговията и услугите. Владее английски, турски, руски и немски език

Калин Йорданов

Управляващ партньор

Управляващ партньор с ресор Търговска дейност. Завършил висше образование с бакалавърска степен Счетоводство и контрол и магистърска степен Инвестиционен мениджмънт. Притежава над 10 годишен опит в инвестиционния мениджмънт, корпоративни финанси и управление на активи, работейки на ръководни позиции в най-големите компании в бранша, както и в областта на търговията в едни от водещите компании в България за търговия на суровини. Владее английски и немски език.

Александър Чакъров

Мениджър

Завършил Темс Вали Юнивъсати Лондон – София, Бакалавър – бизнес администрация. Притежава над 13 години опит във финансирането на автомобили, като е работил на различни позиции за Ейч Ви Би Лизинг, Булбанк Лизинг, Хипо Алпе-Адриа Лизинг и др.

Димитър Иванов

Специалист Бек Офис

Завършил Ботевградски университет специалност Бизнес Администрация,повече от 12г опит в комуникацията с клиенти, застраховане и ръководене на автопарк.Работил е на различни позиции в А1,Studio Moderna.

Димитър Николов

Специалист Бек Офис

Завършил Нов български университет с магистърска степен Право. Притежава опит в сферата на гражданското, облигационното, търговското, застрахователното и гражданско процесуалното право. Последните години специализира в областта на финансовия и оперативен лизинг на автомобили и недвижимо имущество и тяхното застраховане.

Мирослава Димитрова

Ръководител Счетоводен Отдел

Завършила ТУ гр. Варна. Магистър по Стопанско управление със специализация Бизнес информационни системи. Придобива следдипломна квалификация по счетоводство и контрол към УНСС гр. София. С над 17 години опит в сферата на финансите, данъчното, трудово-правно и осигурителното законодателство.